• Dit event is voorbij.

Voorjaarsconcert Martinikoor in klooster Bardel

april 22 @ 17:00 - 19:00

Het  Martinikoor is al jaren vaste gast tijdens de Kerst en Pasen in klooster Bardel, net over de Duitse grens.

Dit voorjaar zullen de mannen van het Martinikoor zich ook op een andere manier willen presenteren in de kapel van het klooster en wel op zondag 22 april.

Het Martinikoor zal een onderhoudend en afwisselend concert geven in de kapel van het Franciskaner klooster.

Het repertoire van het Martinikoor zal naast oud Russische kerkmuziek, ook muziek van Fauré, Poulenc en enkele Engelstalige klassiekers bevatten.

Als intermezzo zal optreden gitarist  Gerd Maurer, docent klassieke muziek aan de Muziekschool Gronau.
Entree vrij!

Na afloop van het concert is het mogelijk, uw vrijwillige bijdrage voor de gemaakte onkosten te doneren.

Datum:
april 22