Gerrit Spit

40 Jaar koorlid
Afgelopen Dinsdag tijdens de repetitie werd Gerrit Spit door het Martinikoor in het zonnetje gezet omdat Gerrit 40 jaar koorlid is. Gerrit een sociaal en betrokken persoon, die veel over heeft voor zijn medemens en daarvoor ook terecht een koninklijke onderscheiding heeft mogen ontvangen. Hij staat ook al vele jaren klaar voor het Martinikoor.
In de jaren 80 was hij secretaris van het koor en tevens de contact persoon naar de kerken toe. Elke week is hij trouw aanwezig tijdens de repetities en nog steeds een steun bij de 2de tenoren. Voor Gerrit is zingen iets vanzelfsprekend want als je iets graag doet beleef je er ook veel plezier aan en zingen bij het Martinikoor is gewoon leuk
Van de KNZV mocht Gerrit een speldje met bij behorende oorkonde ontvangen voor 40 jaar koorlid.
Onder het genot van een hapje en drankje werd er veel gesproken over Gerrit en het Martinikoor.

Gerrit namens de Zangers en Dirigent bedankt voor al die jaren en dat je nog lang veel plezier mag beleven aan het zingen bij het Martinikoor.